Bouwpas app

Met de Bouwpas app heb je altijd je gegevens bij de hand om je te kunnen aanmelden op bouwplaatsen. Scan de QR-code op de bouwplaats en je bent aangemeld! Meld onveilige situaties direct vanuit de app aan je uitvoerder. Lees alle informatie over de projecten waar je werkt in de Bouwpas app. Kom goed voorbereid naar de bouwplaats, zodat je meteen aan het werk kan. Organiseer en registreer alle toolbox-meetings ook direct in de Bouwpas app.
  • Aanwezigheid bijhouden
  • door middel van QR codes
  • Toolboxen houden
  • Arbeidskrachten aan en af melden
  • Certificaten controleren

Aanwezigheid bijhouden door middel van QR codes

Met de komst van de Bouwpas-app kan je je in- en uitchecken door QR-codes op de bouwplaats te scannen. De QR-code dient dus als aanwezigheidsregistratie.

Gebruik Bouwpas aanwezigheidsregistratie om bij te houden wie waar wanneer aan het werk is. Je kunt in Bouwpas zoveel zones aanmaken als je wilt, en QR-codes printen die de arbeidskrachten gebruiken om zich aan- en af te melden. Aan- en afmelden doen de arbeidskrachten met de gratis Bouwpas app.

Toolboxen houden

Met een project in Bouwpas vraag je altijd de juiste gegevens uit van jouw onderaannemer, ZZP’er, leverancier of uitzender. Het Bouwpas platform weet op basis van de arbeidsrelatie automatisch welke gegevens uitgevraagd moeten worden en welke gegevens niet opgevraagd mogen worden. Zo weet je dat je altijd de juiste documenten, verklaringen en persoonsgegevens verwerkt van alle bedrijven en arbeidskrachten op jouw bouwproject.
Als onderaannemer registreer je je bedrijf en arbeidskrachten eenmalig in jouw ‘bedrijfskluis’. Jouw bedrijfs- en persoonsgegevens slaan we op in onze streng beveiligde databases. Zo hoef jij je maar eenmalig te registreren en zijn je gegevens inzetbaar voor alle hoofdaannemers en projecten. AVG en databeveiliging is onze topprioriteit en we krijgen jaarlijkse ISO-toetsing hiervoor.
Met een arbeidskracht de Bouwpas app activeren

Soms is het niet nodig om jouw bouwterrein fysiek af te sluiten of wil je dit niet vanuit kostenoverwegingen. Met de Bouwpas QR-code registratie, houd je middels onze App gemakkelijk aanwezigheid bij van de arbeidskrachten op jouw bouwterrein. Snel, digitaal en kostenefficient.