Efficiënter werken met de Bouwpas

Met de Bouwpas boekt u ontzettend veel tijdwinst. We hebben het gehele aanmeldproces van arbeidskrachten op de bouwplaats goed onderzocht, en gevonden wat sneller, slimmer en handiger kon.

Welkom in de 21e eeuw

Laat arbeidskrachten online aanmelden

Het papierwerk in de bouwkeet of portiersloge is verleden tijd. Geen kopietjes van kopietjes van kopietjes van aanmeldformulieren meer.

Administratief werk weg van de bouwplaats

Eén van de doelen van de Bouwpas is het verminderen van de administratieve werklast op de bouwplaats. Door gebruik te maken van moderne technologie en zoveel mogelijk gegevens volautomatisch te controleren betekent dit in veel gevallen dat de uitvoerder (of bijvoorbeeld portier) veel minder tijd kwijt is met het invullen van formulieren en 'verwerken' van de nieuwe arbeidskracht. Een uitvoerder houdt van zijn werk, en administratie is niet zijn werk.

Foutgevoeligheid naar het nulpunt

Eén van de voordelen van digitale registratie is dat elke invoer gecontroleerd kan worden. Hier maken we met de Bouwpas dan ook flink gebruik van. Bij de invoer van arbeidskrachten wordt de onderaannemer of zzp'er bij de hand genomen om de formulieren helemaal in te vullen.

Uitbreidbaar voor nog meer gebruiksgemak en tijdwinst

Naast het basispakket kunt u per project er voor kiezen pakketten in- of uit te schakelen.

Voor een grote bouwplaats toegangscontrole nodig? Wij zijn gekoppeld met diverse aanbieders van toegangscontrole en Bouwpas is naadloos gekoppeld met de betreffende systemen.
U wilt uitgebreide rapportages over de onderaannemers of arbeidskrachten op uw bouwplaats? Kies dan het pakket Rapportages. Zo hebben we nog veel meer keus.

» Alle pakketten en prijzen