Je bent uitgenodigd! Klantendag 16 september

Dit evenement is afgelopen!

——–

Je bent van harte uitgenodigd voor de Bouwpas klantendag op vrijdag 16 september in Rotterdam. Na eerdere succesvolle webinars van Bouwpas in de afgelopen twee jaar organiseren we nu eindelijk weer een evenement waar we elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Ben jij er ook bij?

Wat gaan we doen?

We gaan aan de hand van drie actuele onderwerpen rond eerlijk en veilig werk alle bezoekers de gelegenheid geven vragen te stellen en mee te denken met de oplossingen die wij gemaakt hebben of nog gaan maken.

Bij elk onderwerp hebben wij sprekers uitgenodigd die de casus en bijbehorende stellingen toelichten. In een open gesprek met de aanwezigen vragen we je te reageren en mee te denken. Zo zorgen we dat de oplossingen van Bouwpas aansluiten op wat jullie nodig hebben. Jouw input vinden we belangrijk, schrijf je dus snel in!

Sprekers

Jasper van der Voet – Pellicaan Advocaten, expert Eerlijk Werk
Casper Vollebregt – Mazars, expert Eerlijk Werk
Pieter de Boer – Gelling Advies, expert Veilig Werk

Programma

12:45 uur | Ontvangst
13:00 uur | Welkomstwoord Bouwpas
13:30 uur | Casus 1: Personeelstekorten en buitenlandse arbeidskrachten: de balans tussen risico’s en flexibiliteit
14:30 uur | Pauze
14:45 uur | Casus 2: Werken met zzp’ers: risico’s zien en risico’s beperken
15:30 uur | Pauze
15:45 uur | Casus 3: Veiligheid in de bouw: omgaan met meer talen, culturen en risico’s
16:30 uur | Afronding
16:35 uur | Borrel en napraten

Wanneer

Vrijdag 16 september 2022 vanaf 12:45

Locatie

Mazars Rotterdam
Watermanweg 80
3067 GG Rotterdam

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving.

Meld je aan!

Wil je deelnemen aan deze klantendag? Meld je dan hier aan.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving.

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met de Servicedesk via support@bouwpas.nl of 085-0014101.

Hopelijk zien we je vrijdag 16 september!

Team Bouwpas

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!

Je bent uitgenodigd! Klantendag 16 september

Je bent van harte uitgenodigd voor de Bouwpas klantendag op vrijdag 16 september in Rotterdam. Na eerdere succesvolle webinars van Bouwpas in de afgelopen twee jaar organiseren we nu eindelijk weer een evenement waar we elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Ben jij er ook bij?

Straks op vakantie? Regel vervanging!

Bouwpas-aanmelders opgelet! Ga je binnenkort op vakantie? Veel plezier! Zorg wel dat een collega nog kan inloggen om mensen aan te melden voor de bouwplaats. Hier lees je hoe.

Oekraïners en werken in Nederland (update 4 april)

Door de oorlog in Oekraïne is een grote vluchtelingenstroom op gang gekomen. Bouwpas heeft samen met Pellicaan Advocaten een actueel overzicht gemaakt van de stand van de wetgeving, zodat bouw en infra weten waar zij aan toe zijn, mochten Oekraïense vluchtelingen in deze sector komen werken.

BAM maakt werk van veiliger bouwplaats

Om de veiligheid op de bouwplaats te vergroten en tegelijkertijd compliant te zijn met alle wet- en regelgeving, is BAM Bouw en Techniek deze maand op twee locaties begonnen met de implementatie van Bouwpas en Safesight. Bouwplaatsmedewerkers krijgen daarvoor een speciale Bouwpas-app op hun telefoon. Door verregaande integratie met Safesight kan op persoonlijk niveau gestuurd worden op het maken van meldingen, instructies en attendering.

Evaluatie pilot webmodule zzp’ers naar de Tweede Kamer

De overheid heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een webmodule die duidelijkheid moet geven over of je een zzp'er kunt inzetten of niet. Tot de overheid verdere besluiten heeft genomen over de eventuele invoering van de webmodule blijven de regels zoals die nu gelden onveranderd. Dat betekent dat er op dit vlak beperkt gehandhaafd wordt door de Belastingdienst.