Bewust Veilig-dag 24 maart 2021

Woensdag 24 maart is ‘Bewust Veilig’-dag in de bouw! Veilig werken is elke dag opnieuw het allerbelangrijkst, maar 24 maart besteden we daar allemaal iets meer aandacht aan dan normaal.

Wat kan je doen met Bouwpas?

Gebruik Bouwpas om jouw bouwplaatsen veiliger te maken. Gebruik de Projectintroductie om alle bouwplaatsmedewerkers goed voorbereid te laten beginnen op je projecten. De Bouwpas Projectintroductie ondersteunt zoveel talen als je wilt, op basis van een video of PowerPoint, en je kunt afsluiten met een korte of juist uitgebreide toetsing.

Interesse gekregen in de Projectintroductie? Stuur ons een berichtje of bel ons, en dan vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Download de Bewust Veilig-krant

Speciaal voor de Bewust Veilig-dag is een speciale krant ontwikkeld met daarin veel tips en quizvragen over veiligheid. Download ‘m hier in zes talen: https://bewustveilig.com/bewust-veilig-krant/

man met helm en veiligheidsbril

Klantendag op dinsdag 4 juni in Rotterdam

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Bouwpas zoekt nieuwe collega’s

We hebben drie vacatures voor ontwikkelaars! Ken of ben je iemand die dit leuk zou vinden? Lees dan snel verder.

Bouwpas Workshop op 15 juni 2023

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Webinar “Praktijksituaties in Bouwpas” op 22 mei, meld je aan!

We organiseren weer een gratis webinar samen met Pellicaan Advocaten. Dit keer over veelvoorkomende praktijksituaties in Bouwpas. Meld je snel aan!

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!