Bouwpas lanceert BASE

Op 13 april heeft Bouwpas de nieuwe dienst BASE voor onderaannemers gelanceerd. Met BASE krijg je als onderaannemer compleet inzicht in jouw keten en de documenten die daarbij horen om te voldoen aan wet- en regelgeving. Grip op je keten begint met inzicht, en dat is wat BASE je biedt.

Dit is de makkelijkste manier om toegang te krijgen tot alle informatie waar je verantwoordelijk voor bent. Je houdt gemakkelijk je administratie up-to-date voor deze wet- en regelgeving:

  • Ketenaansprakelijkheid
  • Inlenersaansprakelijkheid
  • A1-verklaringen
  • Tewerkstellingsvergunningen
  • Bewijzen van vreemdelingen

 

Meer informatie? Lees hier verder.

Je activeert BASE in je eigen portaal. Log dus in met je gebruikersnaam en wachtwoord, of gebruik de link en sms-code. Eenmaal ingelogd klik je op ‘Account’ en dan ‘Abonnement’.

Klantendag op dinsdag 4 juni in Rotterdam

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Bouwpas zoekt nieuwe collega’s

We hebben drie vacatures voor ontwikkelaars! Ken of ben je iemand die dit leuk zou vinden? Lees dan snel verder.

Bouwpas Workshop op 15 juni 2023

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Webinar “Praktijksituaties in Bouwpas” op 22 mei, meld je aan!

We organiseren weer een gratis webinar samen met Pellicaan Advocaten. Dit keer over veelvoorkomende praktijksituaties in Bouwpas. Meld je snel aan!

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!