Veel belangstelling voor Webinar NOW-maatregel COVID-19

Op vrijdag 3 april organiseerden we ons tweede webinar in samenwerking met Mazars en Pellicaan Advocaten. Met bijna 200 deelnemers was deze editie wederom een groot succes. Dit keer ging de webinar over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW-regeling). Op grond van de NOW – regeling kunnen werkgevers een compensatie voor de loonkosten krijgen. Op dit moment bestaan er nog veel vragen over de exacte voorwaarden en criteria. Bent u een gebruiker van De Bouwpas en heeft u het webinar niet kunnen volgen of wilt u het graag terugzien? U kunt het webinar terugkijken in ons hulpcentrum.

Klantendag op dinsdag 4 juni in Rotterdam

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Bouwpas zoekt nieuwe collega’s

We hebben drie vacatures voor ontwikkelaars! Ken of ben je iemand die dit leuk zou vinden? Lees dan snel verder.

Bouwpas Workshop op 15 juni 2023

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Webinar “Praktijksituaties in Bouwpas” op 22 mei, meld je aan!

We organiseren weer een gratis webinar samen met Pellicaan Advocaten. Dit keer over veelvoorkomende praktijksituaties in Bouwpas. Meld je snel aan!

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!