Veel belangstelling voor Webinar NOW-maatregel COVID-19

Op vrijdag 3 april organiseerden we ons tweede webinar in samenwerking met Mazars en Pellicaan Advocaten. Met bijna 200 deelnemers was deze editie wederom een groot succes. Dit keer ging de webinar over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW-regeling). Op grond van de NOW – regeling kunnen werkgevers een compensatie voor de loonkosten krijgen. Op dit moment bestaan er nog veel vragen over de exacte voorwaarden en criteria. Bent u een gebruiker van De Bouwpas en heeft u het webinar niet kunnen volgen of wilt u het graag terugzien? U kunt het webinar terugkijken in ons hulpcentrum.

Bouwpas en Oribi Groep verenigen expertise in strategisch partnerschap

Bouwpas verstevigt haar positie door de strategische samenwerking met Oribi Groep. Deze fusie is een belangrijke stap om ons aanbod in ketenregistratie op bouwplaatsen te optimaliseren.

Bouwpas zoekt nieuwe collega’s

We hebben drie vacatures voor ontwikkelaars! Ken of ben je iemand die dit leuk zou vinden? Lees dan snel verder.

Bouwpas Workshop op 15 juni 2023

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Webinar “Praktijksituaties in Bouwpas” op 22 mei, meld je aan!

We organiseren weer een gratis webinar samen met Pellicaan Advocaten. Dit keer over veelvoorkomende praktijksituaties in Bouwpas. Meld je snel aan!

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!

Je bent uitgenodigd! Klantendag 16 september

Je bent van harte uitgenodigd voor de Bouwpas klantendag op vrijdag 16 september in Rotterdam. Na eerdere succesvolle webinars van Bouwpas in de afgelopen twee jaar organiseren we nu eindelijk weer een evenement waar we elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Ben jij er ook bij?