Webinar WKA en faillissementen

Op dinsdag 12 mei organiseerden wij onze derde Webinar, ditmaal over de Wet Keten Aansprakelijkheid en inhuurrisico’s in tijden van de coronacrisis. Ondanks de maatregelen van de overheid om bedrijven te ondersteunen heeft de coronacrisis grote financiële impact heeft op bijna alle ondernemingen. Dit geldt ook voor aannemers, onderaannemers en leveranciers in de bouwsector. De huidige situatie kan leiden tot faillissementen en aanvullende risico’s op grond van de WKa. Tijdens dit Webinar gaven we informatie over de fiscale en juridische do’s and don’ts.

Bouwpas en Oribi Groep verenigen expertise in strategisch partnerschap

Bouwpas verstevigt haar positie door de strategische samenwerking met Oribi Groep. Deze fusie is een belangrijke stap om ons aanbod in ketenregistratie op bouwplaatsen te optimaliseren.

Bouwpas zoekt nieuwe collega’s

We hebben drie vacatures voor ontwikkelaars! Ken of ben je iemand die dit leuk zou vinden? Lees dan snel verder.

Bouwpas Workshop op 15 juni 2023

Bouwpas en Pellicaan Advocaten organiseren weer een workshop! In deze workshop gaan de experts diep in op diverse onderwerpen. Het programma vind je hier.

Webinar “Praktijksituaties in Bouwpas” op 22 mei, meld je aan!

We organiseren weer een gratis webinar samen met Pellicaan Advocaten. Dit keer over veelvoorkomende praktijksituaties in Bouwpas. Meld je snel aan!

1 november: workshop over wetgeving in de bouw

Op 1 november organiseert Bouwpas samen met Pellicaan Advocaten en Mazars Nederland een workshop over wet- en regelgeving in bouw en infra. Schrijf je nu in!

Je bent uitgenodigd! Klantendag 16 september

Je bent van harte uitgenodigd voor de Bouwpas klantendag op vrijdag 16 september in Rotterdam. Na eerdere succesvolle webinars van Bouwpas in de afgelopen twee jaar organiseren we nu eindelijk weer een evenement waar we elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Ben jij er ook bij?