Bouwpas + SLIMMER

Bouwpas + SLIMMER is de ideale oplossing voor (hoofd)aannemers die de aanwezigheid van alle ketenpartners en vaklui op de bouwplaats geautomatiseerd willen vastleggen en daarover willen rapporteren. Met Bouwpas + SLIMMER hoef je nooit meer handmatig allerlei administratieve handelingen te verrichten.

Dat scheelt tijd en een forse papierwinkel en verschaft op ieder moment de juiste data waarmee je kunt sturen.

Het Bouwpas + SLIMMER-pakket bevat de volgende onderdelen: QR-aanwezigheidsregistratie, een RVV-module en de mogelijkheid tot het downloaden van data.

Aanwezigheidsregistratie met QR-codes en de Bouwpas app

Geschikt voor alle bouwplaatsen

Bouwpas + SLIMMER in combinatie met de Bouwpas app maakt aanwezigheidsregistratie simpel en doeltreffend geschikt voor alle soorten bouwplaatsen in de bouw en infra. Projectleiders en uitvoerders hoeven daar geen tijd en energie meer in te steken.

Automatisch RVV-ontheffingen uitgeven

Sluitende administratie van ontheffingen

Met de RVV-module in het Bouwpas + SLIMMER-pakket is zowel het aanvragen, de uitgifte en de administratie van al die RVV-ontheffingen een fluitje van een cent. De uitvoerder of portier op een bouwplaats ziet er op toe dat de medewerker voor wie een ontheffing is aangevraagd deze krijgt uitgereikt.

Combineer je het Bouwpas + SLIMMER-pakket met Bouwpas + VEILIGER, dan is het zelfs mogelijk om de aan een medewerker toegekende RVV-ontheffing pas in werking te stellen op het moment dat deze met goed gevolg de projectintroductie heeft doorlopen. Deze medewerker dan de ontheffing dan zelf uitprinten en achter de voorruit van zijn voertuig leggen.

Downloaden van data

Zelf je data analyseren

Heb je voor een audit bijvoorbeeld data nodig of wil je zelf analyses maken tussen verschillende projecten dan is het handig als je alle gegevens uit Bouwpas kunt exporteren naar andere programma’s of applicaties.

Wil je bijvoorbeeld extra rapportages draaien over bijvoorbeeld gewerkte uren of benodigde certificaten dan biedt Bouwpas + SLIMMER de mogelijkheid om met één muisklik of swipe alle data te exporteren en zo nog slimmer en efficiënter met de projectgegevens om te gaan. De data die Bouwpas verzamelt, geeft een hoofdaannemer de kans om tijdig bij te sturen waardoor faalkosten afnemen en marges groeien.

Portret-4-highres@0,1x

samen naar veilig en eerlijk werk