Bouwpas + SNELLER

Bouwpas + SNELLER biedt veel toegevoegde waarde aan (hoofd)aannemers die een langdurig commitment willen aangaan om hun bouwplaatsen zorgeloos eerlijker en veiliger te maken. Niet voor één project, maar ook voor projecten in de toekomst. 

Het Bouwpas + SNELLER-pakket bevat de volgende onderdelen: extra velden toevoegen, een API platform dat het uitwisselen van gegevens makkelijker maakt en het downloaden van data.

Extra velden

Stel meer eisen dan de basis

Opdrachtgevers kunnen extra eisen stellen aan bouwplaatspersoneel, hoofdaannemers kunnen van onderaannemers of zzp’ers eisen dat ze over uiterst specifieke kennis of competenties moeten beschikken, overheden kunnen vragen om bepaalde documenten beschikbaar te stellen. In al die gevallen is het dan handig wanneer een (hoofd)aannemer die een project aanmaakt in Bouwpas zelf extra velden kan toevoegen, bovenop de standaard velden die in Bouwpas BASIS beschikbaar zijn. Met het Bouwpas + SNELLER-pakket kan dat. Op die manier ‘dwing’ je ketenpartners om al vooraf de juiste informatie in te vullen en wordt er nog veel meer gestroomlijnd dan de registratie van arbeidskrachten alleen. Het werk gaat sneller, met minder fouten en meer werkplezier.

Portret-4-highres@0,1x

Platform API

Vergaande integratie, vergaande versnelling

Vooral grote (hoofd)aannemers werken met verschillende software systemen naast elkaar. Boekhouding, personeelsbeleid, materieeldienst, logistiek, bouwmaterialen en grondstoffen, alles is tegenwoordig geautomatiseerd. Met het Bouwpas + SNELLER-pakket kun je ook alle Bouwpas-toepassingen en -data met je ERP-, CRM-, HR-, voorraad- en boekhoudsoftware laten communiceren en ontsluiten. Dat doen we via een API. Zodra je nieuwe bouwprojecten automatisch aanmaakt in Bouwpas kun je onderaannemers bijvoorbeeld direct vanuit je ERP-systeem inladen. Of je kunt je personeelsbestand met één muisklik synchroniseren. Met de platform API van Bouwpas wordt het voor aannemers mogelijk alle beschikbare data die ze in huis hebben met elkaar te laten communiceren om zo de data voor hen te laten werken. Het stelt ze in staat om sneller en efficiënter te werken en de volledige bedrijfsvoering te optimaliseren volgens de laatste stand der techniek.

Downloaden van data

Zelf je data analyseren

Heb je voor een audit bijvoorbeeld data nodig of wil je zelf analyses maken tussen verschillende projecten dan is het handig als je alle gegevens uit Bouwpas kunt exporteren naar andere programma’s of applicaties.

Wil je bijvoorbeeld extra rapportages draaien over bijvoorbeeld gewerkte uren of benodigde certificaten dan biedt Bouwpas + SNELLER de mogelijkheid om met één muisklik alle data te exporteren en zo nog slimmer en efficiënter met de projectgegevens om te gaan. De data die Bouwpas verzamelt, geeft een hoofdaannemer de kans om tijdig bij te sturen waardoor faalkosten afnemen en marges groeien.

samen naar veilig en eerlijk werk