Bouwpas + TOEGANGSCONTROLE

De combinatie van het Bouwpas registratiesysteem met de fysieke aanwezigheidsregistratie of onze app is een oplossing voor elke bouwplaats. 

Bouwpas + TOEGANGSCONTROLE

De passende oplossing voor je bouwplaats

Schoenmaker hou je bij je leest. Dat geldt niet alleen voor de bouwplaats maar ook voor toegang tot die bouwplaats. Van fysieke toegangscontroles met camerasystemen of toegangspoorten hebben anderen meer kaas gegeten dan wij. En dus werken we innig met die partijen samen. Want de combinatie van ons registratiesysteem met de fysieke controlesystemen van bedrijven als Betaguard, Prisma, HERAS, BouWatch, Hilson en IQ-Pass werkt in de praktijk perfect.

Hoe? Dat laten we graag aan de aannemer over. De één werkt graag met fysieke pasjes, een ander met smartphones en een QR-code. Ons maakt het niet uit. Als het maar werkt.

Bouwpas werkt met deze partners

Betaguard

Prisma Beveiliging

Heras

BouWatch

IQ-Pass

De meest flexibele oplossing voor je bouwplaats

Eén pas voor al je projecten

Wanneer je Bouwpas voor al je projecten gebruikt, kan je er eventueel voor kiezen een bedrijfspas uit te geven aan je werknemers en je onderaannemers. 

Door de unieke oplossing van Bouwpas kan je ongeacht de partner waar je mee werkt kiezen voor een project-overstijgende pas die werkt op de toegangscontrole van al je projecten.

Nooit meer een apart pasje meer voor elk project. 

Functionaliteit

samen naar eerlijk en veilig werk