Bouwpas + VEILIGER

Investeren in een veilige bouwplaats kan alleen met de juiste middelen en met een stevige basis. Want zolang je niet weet wie er allemaal op welk moment op een bouwplaats aanwezig zijn, is het ondoenlijk om de juiste mensen de juiste dingen te laten doen. Een goede voorbereiding en aantoonbaar vakmanschap zijn ontzettend belangrijk. Bouwpas + VEILIGER is dan onmisbaar voor bouwbedrijven die voorop willen lopen in het veiliger maken van de bouwsector.

Bouwpas Toolbox

Zorgeloze toolboxregistratie

Met Bouwpas BASIS + VEILIGER gebruik je de kennis en ervaring van Bouwpas en al haar partners om je bestaande toolboxen in een nieuw en modern jasje te steken. Met Toolbox van Bouwpas leg je toolboxbijeenkomsten niet alleen vast, je krijgt ook inzicht in al je andere bouwplaatsen. Je kunt zien welke toolbox het meest wordt gegeven en welke het minst. En je ziet op welk project het afgesproken veiligheidsbeleid netjes gehandhaafd wordt. In één oogopslag zie je of je voldoet aan je eigen beleidskeuzes en die van je opdrachtgever, maar ook aan de VCA-certificering.  Alle bouwplaatsmedewerkers, ook die van je onderaannemers en zzp’ers, kunnen  meedoen. In de Mijn Bouwpas-app vind je op ieder moment alle informatie terug.

Bouwpas Projectintroductie

Voorbereid naar de bouwplaats

Met Bouwpas + VEILIGER zorg je er op een efficiënte – en voor alle betrokkenen gemakkelijke – manier voor dat alle vakmensen op de bouwplaats de regels en risico’s kennen, zodat ze voorbereid aan de slag kunnen.  Je kunt je eigen projectintroducties uploaden, maar ook kiezen voor  standaardvideo’s die door Bouwpas samen met experts zijn gemaakt. Toets alle bouwplaatsmedewerkers vooraf en zorg zo voor een veiligere bouwplaats vóórdat het werk begint.

Certificaten

Toets kwaliteit en vakmanschap

Wordt er op jouw project bijzonder werk verricht waar arbeidskrachten gespecialiseerd werk uitvoeren? Met Bouwpas + VEILIGER kun je kiezen uit honderden vooraf  ingevoerde certificaten. Daarmee kun je alle aangemelde arbeidskrachten vooraf beoordelen op hun competenties en op de bouwplaats vervolgens heel specifiek indelen in op het werk afgestemde teams.

Portret-4-highres@0,1x

samen naar veilig en eerlijk werk