Bouwpas + VEILIGER

Een goede voorbereiding en aantoonbaar vakmanschap zijn ontzettend belangrijk. Bouwpas + VEILIGER is onmisbaar voor bouwbedrijven die voorop willen lopen in het veiliger maken van de bouwsector.

Bouwpas Toolbox

Zorgeloze toolboxregistratie

Steek je bestaande toolboxen in een nieuw en modern jasje. Met Toolbox van Bouwpas leg je toolbox-bijeenkomsten niet alleen vast, je krijgt ook inzicht in al je andere bouwplaatsen. 

Alle bouwplaatsmedewerkers, ook die van je onderaannemers en zzp’ers, kunnen meedoen. In de Bouwpas app vindt iedereen op ieder moment alle informatie terug.

Toolbox in de Bouwpas app

Bouwpas Projectintroductie

Projectintroductie

Voorbereid naar de bouwplaats

Zorg dat alle betrokkenen voor dat ze op de bouwplaats komen de regels en risico’s kennen, zodat ze voorbereid aan de slag kunnen. 

Je kunt je eigen projectintroducties uploaden, maar ook kiezen voor standaardvideo’s die door Bouwpas samen met experts zijn gemaakt. Toets alle bouwplaatsmedewerkers vooraf en zorg zo voor een veiligere bouwplaats vóórdat het werk begint.

Certificaten

Toets kwaliteit en vakmanschap

Wordt er op jouw project bijzonder werk verricht waar arbeidskrachten gespecialiseerd werk uitvoeren? 

Kies uit honderden vooraf ingevoerde certificaten in Bouwpas. Daarmee kun je alle aangemelde arbeidskrachten vooraf beoordelen op hun competenties en op de bouwplaats vervolgens heel specifiek indelen in op het werk afgestemde teams.

Portret-4-highres@0,1x

Automatisch RVV-ontheffingen uitgeven

Sluitende administratie van ontheffingen

Met de RVV-module is zowel het aanvragen, de uitgifte als de administratie van al die RVV-ontheffingen een fluitje van een cent. 

Het is ook mogelijk om de aan een medewerker toegekende RVV-ontheffing pas in werking te stellen op het moment dat deze met goed gevolg de projectintroductie heeft doorlopen. Deze medewerker dan de ontheffing dan zelf uitprinten en achter de voorruit van zijn voertuig leggen.

Content-bibliotheek

Digitale informatievoorziening

Via de Bouwpas app bereik je makkelijk alle medewerkers op je bouwplaats. In de Bibliotheek in Bouwpas beheer én deel je alles op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu (VGM) en kwaliteit.

Een paar voorbeelden:

  • Deel de documentatie uit je eigen managementsystemen via Bouwpas automatisch naar je collega’s.
  • Deel werkinstructies voor materieel en specifieke werkzaamheden met iedereen of juist een paar specifieke projecten
  • Deel projectspecifieke informatie met alle arbeidskrachten op je project

 

Bibliotheek in de Bouwpas app

samen naar veilig en eerlijk werk