Bouwpas voor onderaannemers

Alle onderaannemers spelen een belangrijke rol in het effectief gebruiken van Bouwpas. Als alle onderaannemers goed hun personeel aanmelden, krijgt iedereen snel toegang tot de bouwplaats. Belangrijk om te weten is dat je zowel het bedrijf als de werknemers maar éénmalig in Bouwpas hoeft in te voeren. Daarna kunnen zij gemakkelijk op verschillende projecten worden aangemeld.

Bouwpas Base

Als onderaannemer wil je geïnformeerd worden over wat mag en niet mag op het gebied van wetten en regels. Net als je opdrachtgever, wil je vooroplopen en een partner aan je zijde hebben die je werk uit handen neemt.

Daarom hebben wij voor onderaannemers BASE gemaakt, waarmee je inzicht krijgt op jouw deel van de keten zodat jij weet waar jij risico loopt om daarop te kunnen handelen.

DIT IS BASE

Op de hoogte van wetten en regels

Zicht op je risico's

Inzicht in je hele keten

Toegang tot alle WKA-gegevens

Bijdrage aan eerlijk werk

En een veiligere bouwplaats

Kosten en voordelen

Natuurlijk wil je als onderaannemer inzicht in de risico’s die er in jouw keten voorkomen. Eerlijk en Veilig geldt natuurlijk ook voor jouw organisatie en keten. Bouwpas heeft een geïntegreerde oplossing voor onderaannemers: wetgeving, urenregistratie en toolboxen; allemaal via de Bouwpas App. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wil jij BASE activeren? Log dan in met je Bouwpas account.

Klik dan op ‘Wat is BASE?’ om BASE te activeren.