Pellicaan Advocaten en Adviseurs

Bouwpas zorgt er – samen met haar samenwerkingspartner Pellicaan Advocaten – voor dat:

  • Personeel kan worden geregistreerd
  • Eenvoudig kan worden voldaan aan alle wet en regelgeving
  • De bouwplaats een eerlijke en veilige plek is 
  • Op die manier kunt u zich concentreren op wat u het liefste doet: bouwen en ondernemen. Bouwpas en Pellicaan Advocaten ontzorgen je volledig.

Beoordelen

Pellicaan en Bouwpas nemen het hele beoordelingsproces van je over, en garanderen dat je geen boetes hoeft te betalen.     

Audits

Door het uitvoeren van een audit zie je in één oogopslag of/en waar de risico’s zitten; wel zo makkelijk en goed voor je gemoedsrust!

Trainingen

Samen met Pellicaan Advocaten organiseren we trainingen en workshops over alle wet en regelgeving rondom inzet van arbeid. 

Strippenkaart

Heb je een specifieke vraag over een situatie uit de praktijk? Met de strippenkaart kan je altijd bij Pellicaan terecht voor antwoord. 

Helpdesk

Beoordelen

Wil je juridische ondersteuning als integrale partner op jouw bouwproject? Dan kan Pellicaan alle beoordelingstaken op jouw bouwproject overnemen. Pellicaan wordt toegevoegd aan het project in Bouwpas en werkt alle beoordelingstaken van onderaannemers of arbeidskrachten weg. Tijdens het project geeft Pellicaan advies waar de meeste risico’s zitten in jouw arbeidsketen. Op deze manier kan je hier bij een volgend project op bijsturen.

Audits

Door het uitvoeren van een audit zie je in één oogopslag of/en waar de risico’s zitten; wel zo makkelijk en goed voor je gemoedsrust!

Stapel boeken

Strippenkaart

Incidentele hulp nodig bij het werken met Bouwpas? De strippenkaart van onze samenwerkingspartner Pellicaan Advocaten is precies wat je zoekt. Als je de strippenkaart van Pellicaan Advocaten afneemt, kun je de experts op elk gewenst moment benaderen voor al je vragen. Zo weet je zeker dat alles goed gaat en word je volledig ontzorgd. Pellicaan Advocaten noteert de tijd die hiermee gemoeid is en geeft dan periodiek aan welk bedrag er in mindering wordt gebracht op de strippenkaart. De ervaring leert dat Pellicaan Advocaten de meeste vragen in 10 minuten kan beantwoorden via de e-mail of de telefoon. Je wordt dus niet geconfronteerd met hoge kosten, maar kan wel gebruikmaken van de benodigde hulp bij het werken met Bouwpas.

Trainingen en workshops

Bouwpas organiseert samen met Pellicaan Advocaten trainingen en workshops. Zo leer je als organisatie over alle wet en regelgeving rondom inzet van arbeid. Kijk bij LINK voor de eerstvolgende training waar je aan deel kan nemen.
 
Je kunt ook alle webinars die we eerder hebben verzorgd terugkijken. Je vindt de webinars hier.