Toegang

Toegangscontrole

Soms is het wenselijk jouw bouwterrein af te sluiten met hekwerk en een fysieke toegangscontrole. Bijvoorbeeld in binnenstedelijk gebied om diefstal te voorkomen. Met een toegangscontrole systeem geef je passen uit die de arbeidskrachten toegang geven tot het terrein. Bouwpas koppelt eenvoudig aan de toegangscontrole- oplossing die jij nodig hebt en we adviseren je graag over de beste keuze voor jouw specifieke situatie.

Aanwezigheid

Te allen tijde wil je als organisatie weten wie er op de bouwplaats aanwezig is. Heb je een open bouwterrein of werk je met een toegangscontrolesysteem? Ongeacht jouw bouwplaatsinrichting, registreer je met Bouwpas de aanwezigheid van alle arbeidskrachten. Zo koppel je gemakkelijk met de aanwezige toegangscontrole, of gebruik je een QR-code check-in met de Bouwpas App. 

QR-code, als je geen afgesloten bouwplaats hebt! 

Soms is het niet nodig of mogelijk om jouw bouwterrein fysiek af te sluiten of wil je dit niet vanuit kostenoverwegingen. Met de Bouwpas QR-code registratie, houd je middels onze App gemakkelijk aanwezigheid bij van de arbeidskrachten op jouw bouwterrein: snel, digitaal en goedkoop.

Portiers

Ben je op zoek naar ondersteuning op je project? Een goede portier en/of verkeersregelaar kan je veel werk uit handen nemen. Natuurlijk hebben de partijen waar wij mee werken kennis van Bouwpas. Regelmatig verzorgen wij trainingen voor portiers en uitvoerders. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.