Waarom Bouwpas?

We hebben een fikse uitdaging. Omdat ‘voldoen aan wet- en regelgeving’ niet het meest aantrekkelijke agendapunt is in een wereld die met zoveel uitdagingen kampt. Omdat in de veelheid aan zaken die je aandacht vragen, de registratie van je arbeidskrachten niet altijd je prioriteit heeft.

Daarom benadrukken wij dat de Bouwpas BASIS onmiddellijk rust, overzicht en grip brengt. En dat is wel heel aantrekkelijk als de druk al hoog is. De BASIS die we met jou aanleggen is de infrastructuur die nodig is om veiliger, eerlijker en uiteindelijk slimmer te organiseren.

Want als die rust er eenmaal is, we voldoen aan de compliancy-eisen, en we eerlijk en veilig georganiseerd zijn. Dan komen we toe aan de uiterst aantrekkelijke voordelen van Bouwpas. Want de BASE brengt je inzichten waarmee je op een stevige BASIS door kunt bouwen.

Niet alleen eerlijk

Bouwpas helpt de bouw samenwerken door een zorgeloze registratie en controle vooraf. Want daarmee maken we de bouwplaats een eerlijker en veiliger plek.

De data die we vervolgens genereren geeft bouwers de mogelijkheid om te anticiperen en daarmee de voorsprong te creëren die de branche nu verlangt.

Maar ook veilig

Met Bouwpas beschik je over een compleet pakket waarmee je sturing kunt geven aan veiligheid en de samenwerking met je partners. Deze sturing is het begin van de echte fysieke veiligheid die de arbeidskrachten nodig hebben.

Met de data die we genereren creëren we een voorsprong.
Verhoogde productiviteit voor de bouwers.

We vertellen je graag over Bouwpas

Meer weten over arbeidskrachten registreren?