Waarom Bouwpas?

“Missie & Visie”
Bouwpas wil Eerlijk en Veilig werk stimuleren. Wij bieden een digitale werkplek waar alle informatie over eerlijk en veiligwerk te vinden is voor alle partijen.

Hoe bereiken we dat?

We bieden een landelijke infrastructuur die drempels bij het samenwerken wegneemt. Wij zijn kennishouder en verspreider op het gebied van eerlijk, veilig werk en toegang.

Bouwpas bouwt software-oplossingen om Eerlijk & Veilig werk te bevorderen. Wij werken samen met partners om te helpen met juridische ondersteuning, toegangscontrole, ID-controle en software- integraties. Zo weten we samen met specialisten een totaaloplossing te verzorgen. 

Platform

Softwareoplossing

Community

Bouwpas en Oribi Groep verenigen expertise in strategisch partnerschap

Haarlem, 29 november 2023 – Bouwpas verstevigt haar positie door de strategische samenwerking met Oribi Groep. Deze fusie is een belangrijke stap om ons aanbod in ketenregistratie op bouwplaatsen te optimaliseren. Als onderdeel van de Oribi Groep gaan we onze expertise inzetten om nog beter te voldoen aan de behoeften van de bouwsector. We blijven trouw aan waar Bouwpas voor staat. We zetten in op verbetering, zonder af te wijken van de vertrouwde aanpak waarop onze gebruikers kunnen bouwen. Bouwpas evolueert, en we kijken ernaar uit om samen met Oribi Groep nieuwe hoogtes te bereiken.

We vertellen je graag over Bouwpas

Meer weten over arbeidskrachten registreren?